Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 11-6: Ο πολυνίκης Ολυμπιακός κατέκτησε το 5ο Κύπελλο!

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 11-6: Ο πολυνίκης Ολυμπιακός κατέκτησε το 5ο Κύπελλο!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 11-6 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το 5ο Κύπελλο Ελλάδος σε 6 διοργανώσεις!

Ένα ακόμα τρόπαιο στην πλούσια ιστορία του πρόσθεσε ο Ολυμπιακός στο τμήμα πόλο των γυναικών!

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με άνεση 11-6 της Βουλιαγμένης στον τελικό του Final-4 της Πάτρας και έφτασαν τις 5 κατακτήσεις Κυπέλλου Ελλάδος σε 6 διοργανώσεις που έχουν γίνει για τον θεσμό! Ο πολυνίκης Θρύλος έκανε δικιά του μία ακόμη κούπα και πιστοποίησε για πολλοστή φορά την ολοκληρωτική του κυριαρχία εντός συνόρων!

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν τον 2ο τίτλο στη φετινή σεζόν, μετά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ επί του Εθνικού στον Πειραιά και τώρα στρέφει την προσοχή του στα δύο ματς με τη Ματαρό μέσα στον Φεβρουάριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 8λεπτο, οι «ερυθρόλευκες» άρχισαν ν΄ ανεβάζουν στροφές από το δεύτερο κι από τη στιγμή που ξέφυγαν στο σκορ δεν «κοίταξαν πίσω». Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε στο σκορ, αλλά η ομάδα του Τσίριτς απάντησε με δύο γκολ και μπήκε στο ημίχρονο με τη διαφορά στο +3 (6-3).

Από εκεί και πέρα η διαφορά ολοένα και αυξανόταν (10-5 στο τέλος της 3ης περιόδου), για να «ρίξουν» το ρυθμό τους στο τελευταίο 8λεπτο οι «ερυθρόλευκες», χωρίς, όμως, να κινδυνεύσουν.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 4-2, 1-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

Βουλιαγμένη (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ