Προ Ρέκο – Ολυμπιακός 10-9: Ήττα στις λεπτομέρειες για τους «ερυθρόλευκους», με Νόβι Μπέογραντ στο Final 8

Προ Ρέκο – Ολυμπιακός 10-9: Ήττα στις λεπτομέρειες για τους «ερυθρόλευκους», με Νόβι Μπέογραντ στο Final 8

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα της Προ Ρέκο στην Ιταλία, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 10-9 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Με τη Νόβι Μπέογκραντ οι Πειραιώτες στο Final 8.

Ο Ολυμπιακός έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη απέναντι στην Προ Ρέκο, στην 14η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο πόλο ανδρών, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν τελικά την ήττα με 10-9 και να καταλαμβάνουν την 3η θέση στον όμιλο, σε ένα ματς που αγωνίστηκαν με έναν φουνταριστό, λόγω της απουσίας του Κολόμβου, ενώ «έχασαν» με αποβολές τους Φιλίποβιτς και Μπούσλιε.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά, στο Final 8 του Βελιγραδίου, τη διοργανώτρια Νόβι Μπέογκραντ.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπριχ δεν ήταν… μεθυσμένος: Αποβολή του Ρότα στο 6΄, χαμός στον τελικό (vid)

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς ξεκίνησε με τρομερό ρυθμό το παιχνίδι και έχοντας μεγάλη ευστοχία στην επίθεση και πολύ καλή λειτουργία στην άμυνα, πήρε το προβάδισμα με 5-3 στο φινάλε του πρώτου οκταλέπτου. Με το ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου οι Πειραιώτες ανέβασαν τη διαφορά και στα 4 γκολ, με τους Βάμος και Δήμου να σκοράρουν για το 3-7. Οι Ιταλοί αντέδρασαν σε εκείνο το σημείο και μείωσαν σε 5-7 στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω, οι Ιταλοί είχαν βελτιώσει την άμυνά τους και κράτησαν τον Ολυμπιακό στο μηδέν, τρέχοντας ένα σερί 5-0 για να πάρουν για πρώτη φορά το προβάδισμα με 8-7. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 8-8 και αργότερα σε 9-9, όμως η Προ Ρέκο σκοράροντας στα 49″ πήρε τελικά τη νίκη και κράτησε τη 2η θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 5-7, 8-7, 10-9

Προ Ρέκο (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 3, Κανέλα 1, Γιάνγκερ, Φοντέλι, Πρεσούτι, Ετσενίκε 3, Ιόκι Γκράτα 2, Βελότο, Λόντσαρ, Χάλοκ, Νέγκρι

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 1, Δήμου 2, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Βουλιαγμένη – Ραντνίτσκι 9-10
Προ Ρέκο – Ολυμπιακός 10-9
Γιαντράν – Ανόβερο 12-8
Μπαρτσελονέτα – Ντινάμο Τιφλίδας

Η βαθμολογία στον Α’ όμιλο

Μπαρτσελονέτα 36
Προ Ρέκο 36
Ολυμπιακός 31
Βουλιαγμένη 17
Γιαντράν 17
Ραντνίτσκι 15
Ντιναμό Τιφλίδας 6
Ανόβερο 3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ