Επέστρεψε και αποθεώθηκε η Εθνική ομάδα πόλο (vid)

Επέστρεψε και αποθεώθηκε η Εθνική ομάδα πόλο (vid)

Η Εθνική ομάδα πόλο, η ασημένια πρωταθλήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Φουκουόκα επέστρεψε στην Ελλάδα και γνώρισε την αποθέωση.

Τι και αν αυτοί στεναχωρήθηκαν και ήθελαν το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα; Η Εθνική ομάδα πόλο επέστρεψε από την Ιαπωνία σήμερα με το ασημένιο μετάλλιο και όπως ήταν αναμενόμενο στο αεροδρόμιο την περίμενε πλήθος κόσμου, όπου και την αποθέωσε.

Η ελληνική αποστολή έχασε στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο, μετά από έναν τελικό «θρίλερ» απέναντι στην Ουγγαρία. Οι Έλληνες διεθνείς ήταν απαρηγόρητοι μετά τον τελικό, όμως το σπουδαίο επίτευγμα του ασημένιου μεταλλίου απέναντι σε μια «σχολή» του αθλήματος δεν έμεινε απαρατήρητο από τους φιλάθλους του αθλήματος στην χώρα.

Έτσι, στο αεροδρόμιο ώστε να τους υποδεχτούν, μαζεύτηκε μεγάλος αριθμός φιλάθλων, οι οποίοι με κόρνες, κονφετί και πολλές φωνές αποθέωσης, καλωσόρισαν τους διεθνείς στην πατρίδα και τους συνεχάρησαν για την τεράστια επιτυχία τους.

Εκεί βρέθηκαν για να τους δώσουν τα συγχαρητήρια τους και ο καινούριος υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, πρώτος βγαίνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος προκαλεί ενθουσιασμό στο κοινό. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τεχνικός είχε συγκλονίσει με την ομιλία του μετά το τέλος του τελικού, εκεί όπου είχε ζητήσει συγγνώμη για ένα λάθος του, 30 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του τελικού. Και όπως αναμενόταν, γνώρισε την απόλυτη αποθέωση.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ