Κόλιανιν: «Πιστεύω στην ομάδα μας, θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Κόλιανιν: «Πιστεύω στην ομάδα μας, θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χρβόγιε Κόλιανιν, σχολίασε την κλήρωση του Champions League.

Την Πέμπτη (10/8), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έμαθε τους αντιπάλους της στη φάση των ομίλων του Champions League, της σεζόν 2023-24.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, στη χθεσινή κλήρωση, «έπεσαν» στον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με αντιπάλους την Προ Ρέκο (κάτοχο του Champions League), την Ντιναμό Τιφλίδας και μία από την προκριματική φάση (τη νικήτρια του τέταρτου προκριματικού ομίλου: Γιούγκ, Όρβοσι, Τουρκόινγκ, Ντιναμό Βουκουρεστίου).

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός παίρνει Φρανσίσκο Ορτέγκα για αριστερά

Ο προπονητής του Θρύλου, Χρβόγιε Κόλιανιν, σχολίασε στο olympiacossfp.gr την κλήρωση του Champions League και δήλωσε: «Δεν είναι εύκολη κλήρωση. Επειδή ήμασταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, ξέραμε ότι θα έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο ως πρώτο του ομίλου. Μας έτυχε η πρωταθλήτρια Ευρώπης, τα τελευταία δύο χρόνια, Προ Ρέκο. Νομίζω, ότι η τέταρτη ομάδα του ομίλου θα είναι η Γιουγκ. Εμείς, η Προ Ρέκο και η Γιουγκ θα παλέψουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση, χωρίς να υποτιμώ την Ντιναμό Τιφλίδας, που είναι επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον όμιλος, αυτό είναι το Champions League. Πιστεύω στην ομάδα μας, πιστεύω ότι έχουμε τα προσόντα για να περάσουμε τον όμιλο και να προχωρήσουμε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ