Βλάχος: «Δεν μετάνιωσα για τη συγγνώμη, όνειρό μας το χρυσό μετάλλιο στις επόμενες διοργανώσεις»

Βλάχος: «Δεν μετάνιωσα για τη συγγνώμη, όνειρό μας το χρυσό μετάλλιο στις επόμενες διοργανώσεις»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην... περιβόητη συγγνώμη του, ενώ αποκάλυψε τις βαθύτερες σκέψεις όλου του τιμ για ένα χρυσό μετάλλιο στις επόμενες διοργανώσεις.

Η εθνική πόλο έκανε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και χάνοντας το χρυσό στα πέναλτι από την Ουγγαρία. Πέρα από την εξαιρετική προσπάθεια, και τη διάκριση, έμεινε στη μνήμη όλων μας η συγγνώμη που ζήτησε ο Βλάχος on camera για ένα λάθος του που οδήγησε στην ήττα στον τελικό.

Ο Έλληνας τεχνικός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real FM 97,8 δήλωσε χαρακτηριστικά:

Διαβάστε επίσης: Οργιάζουν οι φήμες για Ολυμπιακό και Μάικ Τζέιμς – Τι απαντούν οι Ερυθρόλευκοι (pic)

Αξιολογώντας την πορεία της Εθνικής: «Αγγίξαμε την κορυφή και το χρυσό μετάλλιο και ο τρόπος που έγινε, όταν χάνεις στα πέναλτι, σου μένει μια πικρία. Όμως κρατάμε ότι ανεβήκαμε στο βάθρο, ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά και ότι πήραμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για τη συγγνώμη που ζήτησε on camera μετά τον τελικό: «Ήταν αυθόρμητο, δεν το μετάνιωσα. Νομίζω ότι ο ρόλος του προπονητή είναι να βγαίνει μπροστά και να γίνεται μια ομπρέλα στους αθλητές του».

Για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις: «Έχουμε τον Ιανουάριο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μετά το Παγκόσμιο και τον Ιούλιο του 2024 τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Θα χτυπήσουμε την καλύτερη διάκριση, την καλύτερη θέση σε όλα. Δεν είμαστε σε θέση να επιλέγουμε διοργανώσεις, ότι εκεί θα δώσουμε μεγαλύτερη βάση και κάπου αλλού όχι. Όμως σίγουρα το Παρίσι είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Κάποια στιγμή θα έρθει και το χρυσό μετάλλιο, να ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο, είναι το όνειρο όλων μας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ