Καμμένου: «Σφύριξε κάτι το οποίο δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά – Πιστεύω την επόμενη φορά θα μας σέβονται παραπάνω»

Καμμένου: «Σφύριξε κάτι το οποίο δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά – Πιστεύω την επόμενη φορά θα μας σέβονται παραπάνω»

H Αλεξία Καμμένου μίλησε για την ήττα της Εθνικής μας από την Ισπανία στον μικρό τελικό και στάθηκε στην τελευταία φάση του ματς.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία στον μικρό τελικό, με την τελευταία φάση και όσα έγιναν να σηκώνουν μπόλικη συζήτηση στο φινάλε της αναμέτρησης, φέρνοντας τις έντονες αντιδράσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε μετά το ματς, τονίζοντας πως δεν έχει σφυριχτεί ποτέ κάτι ανάλογο στα χρονικά και πως όσοι ξέρουν πόλο είδαν τι συνέβη. Παράλληλα, η Ομοσπονδιακή τεχνικός έκανε λόγω για τον σεβασμό που πρέπει διεκδικήσει η Ελλάδα, αναφέροντας ότι την επόμενη φορά πιστεύει πως θα υπάρχει.

Oι δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου:

«Κατεβήκαμε να κάνουμε στο τέλος του χρόνου ένα σουτ, οι ομάδες κατεβαίνουν με πλεονέκτημα, με αριθμητικό πλεονέκτημα και έτσι κάναμε κι εμείς. Τώρα, τι να πω… Όσοι ξέρουν πόλο είδαν, τι να πω… Σφύριξε κάτι το οποίο δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά. Ακόμη κι αν είναι (σ.σ. επιθετικό φάουλ) δεν το σφυρίζεις γιατί δεν έχει παιχτεί καν.

Τα αφήνουμε στην άκρη αυτά τώρα. Πως να μην είμαι ευχαριστημένη με την ομάδα μου; Αξίζαμε τον τελικό. Το βίντεο του ημιτελικού το είδαμε, το ξαναείδαμε και θα μας στοιχειώνει αυτός ο αγώνας και ο σημερινός αλλά για λίγο γιατί η ομάδα θα καταφέρει να φέρει διακρίσεις. Η ομάδα έχει εξελιχθεί, μέσα σε ενάμιση μήνα έκανε απίθανα πράγαμτα. Τέτοιες καταστάσεις μας κάνουν πιο δυνατούς, προχωράμε.

Προφανώς αξίζαμε κάτι άλλο. Αγωνιστικά δεν εγκαταλείψαμε, ήταν εμφανέστατο αυτό, το είδαν όλοι ακόμα και ο πιο απλός φίλαθλος είδε τι έγινε στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Για να γίνεις μεγάλη ομάδα πρέπει να σε σέβονται οι πάντες και για να σε σέβονται πρέπει επί σειρά ετών να διεκδικείς. Πιστεύω την επόμενη φορά θα μας σέβονται παραπάνω.

Η ψυχική φόρτιση είναι τεράστια, σκεφτόμαστε αυτό που συμβαίνει εδώ. Η ομάδα, έτσι όπως έπαιζε, άξιζε μετάλλιο εδώ. Άξιζε πρώτα τον τελικό. Δεν πειράζει, ο Θεός δίνει δικαιοσύνη. Η αδικία χρειάζεται υπομονή, την έχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ