Ολυμπιακός: Άνετο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη και τώρα… Champions League (11-17)

Ολυμπιακός: Άνετο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη και τώρα… Champions League (11-17)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη με 17-11 και πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος για τα προημιτελικά του Champions League

Νικηφόρα, συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ (11-17).

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός – Μακάμπι

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις, επικράτησαν με 17-11 του Δικεφάλου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1. Ο Ολυμπιακός, που επέστρεψε στη δράση το περασμένο Σάββατο (2/3), μετά από τρίμηνη διακοπή (20-7 τον Υδραϊκό στο Παπαστράτειο, 1η αγωνιστική δεύτερης φάσης), κυριάρχησε στην έδρα των ασπρόμαυρων (προηγήθηκε 3-0, 6-2, 17-8) και με πρώτο σκόρερ τον Παπαναστασίου, με έξι γκολ (πέντε ο Γενηδουνιάς), πανηγύρισε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, διατηρώντας το «απόλυτο», με 48 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στην Ευρώπη, αφού το Σάββατο (9/3, 21:30), αντιμετωπίζουν την ισχυρή Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, για την 1η «στροφή» της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 4-4, 2-5, 3-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ