Κραβαρίτης: «Είμαστε Ολυμπιακός, στόχος μας πάντα η κορυφή»

Κραβαρίτης: «Είμαστε Ολυμπιακός, στόχος μας πάντα η κορυφή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την κλήρωση του Final-4 του Champions League.

Την κλήρωση του Final-4 του Champions League στη Βαρκελώνη σχολίασε ο προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Δεν υπάρχει φαβορί στη διοργάνωση, αφού όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και οι τρεις ισπανικές που συμμετέχουν στο Final-4 είναι πολύ δυνατές. Εμείς, είμαστε έτοιμοι για όλα. Είμαστε Ολυμπιακός και ο στόχος μας, πάντα, είναι η κορυφή. Πάμε να χαρούμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε.

Διαβάστε επίσης: Η παράδοση και η δυναμικότητα δείχνουν Ελλάδα

Θα ετοιμαστούμε για δυο παιχνίδια και δεν μας φοβίζει καμία ομάδα. Αποτελεί έξτρα κίνητρο να αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες. Η Ματαρό είναι μια ομάδα που διαθέτει πέντε ξένες και τρεις διεθνείς Ισπανίδες στο ρόστερ της, ενώ ενισχύθηκε φέτος στη θέση του τερματοφύλακα. Εμείς, από την πλευρά μας, βλέπουμε δυο παιχνίδια, ημιτελικό και τελικό».

Με τη Ματαρό ο Ολυμπιακός στο Final-4 του Champions League!

Τον αντίπαλό της στον ημιτελικό του Final-4 της Βαρκελώνης, στο… δρόμο για τη διεκδίκηση του Champions League, έμαθε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, από τη σημερινή (26/3) κλήρωση.

Στις 20/4, στον ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην Ισπανία, τα κορίτσια του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν την ισπανική Ματαρό. Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Final-4 του Champions League, οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν στη Βαρκελώνη τον νικητή του «ισπανικού» ημιτελικού, Σαν Αντρέου-Σαμπαντέλ.

Τα ζευγάρια του Final-4 του Champions League:

Σαν Αντρέου (Ισπανία)-Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Ματαρό (Ισπανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ