Φουντούλης: «Φέτος όλες οι ομάδες θα δίνουν ό,τι έχουν απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης»

Φουντούλης: «Φέτος όλες οι ομάδες θα δίνουν ό,τι έχουν απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για Ιταλία, όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική Βερόνα, με τους ερυθρόλευκους να δηλώνουν πανέτοιμοι δια στόματος του Αρχηγού, Γιάννη Φουντούλη.

Αρχίζουν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο Champions League του πόλο. Το μεσημέρι της Δευτέρας (15/10), αναχώρησαν για Ιταλία, όπου την Τετάρτη (17/10 και ώρα 21:30) θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Βερόνα στο πλαίσιο των Ομίλων της διοργάνωσης.

Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Κάκαρης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε και Γαλανόπουλος, οι οποίοι αποτελούν την αποστολή της ομάδας, θα βρεθούν στη χώρα όπου τελείωσε θριαμβευτικά το περσινό ταξίδι του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του τροπαίου, ξεκινώντας και το φετινό.

Οι ερυθρόλευκοι, δια στόματος Γιάννη Φουντούλη, να είναι έτοιμοι για νέες προκλήσεις και μια ακόμα πιο δύσκολη σεζόν, όπως δήλωσε ο τελευταίος στο olympiacossfp.gr:

«Ξεκινάμε με ένα εκτός έδρας παιχνίδι που είναι πάντα επικίνδυνο.  Αντιμετωπίζουμε μια νεανική ομάδα που έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αφού έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια από εμάς αγωνιζόμενη στην προκριματική φάση. Ωστόσο εμείς είμαστε το φαβορί και με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού θα φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα.

Είμαστε προετοιμασμένοι και γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες θα δίνουν τον καλύτερό τους απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτό κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αποστολή μας γιατί ωραίο να νιώθεις ότι ο άλλος έδωσε τα πάντα και εσύ είσαι νικητής. Πρόκειται για μια συνθήκη που θα κάνει καλό στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ