Πάβιτς: «Υπερήφανος για την ομάδα μου, έτοιμοι να διεκδικήσουμε το Champions League»

Πάβιτς: «Υπερήφανος για την ομάδα μου, έτοιμοι να διεκδικήσουμε το Champions League»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός έχασε στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Φερεντσβάρος, με τον αρχηγό της ομάδας όμως να δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια!

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού βρέθηκε να χάνει με 7-5 στην 4η περίοδο, αλλά ισοφάρισε σε 7-7 την Φερεντσβάρος και έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί, ωστόσο, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη είχε δύο δοκάρια και μοιραία ηττήθηκε με 11-9 στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Ο πορτιέρε των Ερυθρόλευκων μίλησε για το παιχνίδι, τόνισε ότι βάσει της εμφάνισης η ομάδα του Πειραιά μπορούσε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου και δήλωσε περήφανος για τους συμπαίκτες και την ομάδα του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιόζιπ Πάβιτς μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ, με τη Φερεντσβάρος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Παρά την ήττα σε ένα τελικό, είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Αποδείξαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο το χαρακτήρα της ομάδας και πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση, βάσει της οποίας μπορούσαμε να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου. Δεν τα καταφέραμε, αλλά κοιτάμε μπροστά με την αισιοδοξία που πηγάζει από την εμφάνιση σε αυτό το ματς και μας δείχνει ότι είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε και φέτος το μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το Champions League»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ