Ολυμπιακός: Πάνοπλος κόντρα στον Απόλλωνα για το «12 στα 12»

Ολυμπιακός: Πάνοπλος κόντρα στον Απόλλωνα για το «12 στα 12»

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00 θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, με στόχο την 12η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με την Γιαντράν ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν επικεντρωθεί πλέον στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 12η αγωνιστική της Α1.

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου (14:00) θα αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γουδή την Ελαφρά Ταξιαρχία για την τελευταία στροφή του Β’ γύρου, με στόχο να συνεχίσουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το «12Χ12» και να διευρύνει του ρεκόρ στο πρωτάθλημα στο οποίο αριθμεί 149 σερί νίκες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Συγκεκριμένα, την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο Κώστας Μουρίκης μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε τα εξής: «Προερχόμαστε από τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιαντράν και έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ ακολουθεί το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Έχουμε μπει σε μια περίοδο με συνεχείς και κρίσιμους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ