Κορυφαίες επιδόσεις για Ραϊτάνεν, Πέτροβα, Κόρτε

Κορυφαίες επιδόσεις για Ραϊτάνεν, Πέτροβα, Κόρτε

Μεγάλες επιδόσεις στο Λάχτι - Αναλυτικά τα επιτεύγματά τους.

Η Ανιμαρί Κόρτε συνέχισε το αήττητο σερί της στο 2020, αφού πήρε τη νίκη στα 100μ εμπόδια και στο Λάχτι με 12.80 και σίγουρα μέσα στη σεζόν πιστεύει ότι μπορεί να καταρρίψει το δικό της εθνικό ρεκόρ που είναι 12.72.

Καλές επιδόσεις στο Λάχτι σημειώθηκαν και από άλλους αθλητές και αθλήτριες της Φινλανδίας, όπως τον Τόπι Ραϊτάνεν, ο οποίος, στον πρώτο αγώνα του στα 3.000μ στιπλ στη σεζόν, σημείωσε την κορυφαία επίδοση της χρονιάς στον κόσμο με 8:30.53.

Στο Πλόβντιβ, η Βουλγάρα άλτρια του τριπλούν, Γκαμπριέλα Πέτροβα, έκανε ένα πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο στη σεζόν με 14.38μ. Είναι η κορυφαία φέτος επίδοση στην Ευρώπη και η δεύτερη στον κόσμο μετά τα 14.55μ της Κουβανής Λιανταγκμίς Ποβέα.

Η πρώην «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό είπε μετά τον αγώνα της: «Είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου και την επίδοση. Ελπίζω ότι από τώρα και στο εξής θα υπάρξουν περισσότεροι αγώνες και θα μπορέσω να πάω ακόμη καλύτερα.

Ό,τι κι αν συμβεί, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι υγιής φέτος, έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να μπορώ να πετύχω τους στόχους μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ