Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων για τον Γρανιτσιώτη στα 60 μέτρα

Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων για τον Γρανιτσιώτη στα 60 μέτρα

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 60μ. κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 60 μέτρα έκανε ο Γιάννης Γρανιτσιώτης. Ο νεαρός σπρίντερ, στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, σημείωσε νέο ρεκόρ παίδων με 6.85 στην 1η προκριματική σειρά των 60μ (ήταν 2ος) και κατέρριψε την προηγούμενη κορυφαία επίδοση της κατηγορίας, που ήταν δική του με 6.90, από το προηγούμενο Σάββατο (20/1) στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά.

Ο αθλητής του Γιάννη Παλάσκα γυμνάζεται με τον Κώστα Μοσχούτα και αγωνίζεται πρώτη χρονιά στην κατηγορία παίδων. Νικητής στην 1η σειρά ήταν ο Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων) με 6.74, ενώ την καλύτερη επίδοση πέτυχε στη 2η σειρά ο Μάκης Στεργιούλης (Παναξιακός ΑΟ)με 6.73.

Η Σπυριδούλα Καρύδη σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων στο τριπλούν. Η νεαρή αθλήτρια του Κερκυραϊκού ΓΣ, που γυμνάζεται με τον Παύλο Σκορδίλη, προσγειώθηκε στα 12.68μ στην έκτη προσπάθειά της και κατέρριψε την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση, που ήταν 12.50μ από το περασμένο Σάββατο (20/1), στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά. Η Καρύδη είχε ακόμη άλματα στα 12.25, 12.55, 12.49 και 12.53.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ