Με 55.41 η επιστροφή της Μπελιμπασάκη

Με 55.41 η επιστροφή της Μπελιμπασάκη

Η Μαρία Μπελιμπασάκη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ενάμιση χρόνο από την τελευταία της εμφάνιση, που ήταν στις 15 Ιουνίου του 2019 και συμμετείχε στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου το οποίο διεξήχθη στο Μοντεβίλ της Γαλλίας.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400μ στον ανοιχτό, κατέλαβε την πέμπτη θέση στα 400μ με 55.41, επίδοση που είναι μακριά από τις δυνατότητές της. Η Μπελιμπασάκη επέλεξε να μπει μπροστά στο πρώτο 200άρι, ωστόσο στα τελευταία 100μ δεν μπόρεσε να κρατήσει το ρυθμό της και υποχώρησε.

Η μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δράση φάνηκε να άφησε το σημάδι της στην «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018, που ωστόσο έχει ολοκληρώσει δίχως προβλήματα την προετοιμασία κι έτσι μέσα από τους αγώνες θα επιδιώξει να βρεθεί στο αγωνιστικό επίπεδο που θα την φέρει σε θέση να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν. Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 3 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ της Οστράβα.

Ντεμπούτο στη σεζόν έκανε σήμερα και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60μ εμπόδια, μετά την απουσία της περασμένης θερινής περιόδου λόγω τραυματισμού. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου τερμάτισε σε 8.39 στον προκριματικό, ωστόσο επέλεξε να μην αγωνιστεί στη συνέχεια στον τελικο, που έγινε αργά το βράδυ. Η κορυφαία Ελληνίδα των υψηλών εμποδίων των τελευταίων χρόνων, θα συνεχίσει και αυτή τους αγώνες της την Τετάρτη στο μίτινγκ, που θα γίνει στην Οστράβα.

Στο ίδιο αγώνισμα η Κέλλυ Σαμάνη πέτυχε 8.44 στον προκριματικό, ενώ στον τελικό σημείωσε 8.49 και κατέλαβε την τρίτη θέση στη σειρά της.

Η Μαρία Γάτου είχε την ευκαιρία να κάνει στη Γαλλία δύο κούρσες και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η έμπειρη αθλήτρια πέτυχε 7.46 στον τελικό των 60μ, ενώ νωρίτερα είχε πετύχει 7.49 στην προκριματική κούρσα, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα της στη Σόφια όπου σημείωσε 7.35.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ