Πέτυχε τη 10η νίκη του ο Δουβαλίδης

Πέτυχε τη 10η νίκη του ο Δουβαλίδης

Στην δέκατη νίκη του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού έφτασε ο Κώστας Δουβαλίδης

Στην δέκατη νίκη του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού έφτασε το Σάββατο ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), που τερμάτισε τα 60 μ. εμπ. στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ σε 7.67.

Ο έμπειρος αθλητής δείχνει να κερδίζει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό της Κύπρου και να είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα θα επιδιώξει να κάνει δύο ακόμη αγώνες πριν ταξιδέψει στην Πολωνία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Το 7.67 είναι μια καλή επίδοση για τα δεδομένα και δεν την περίμενα στην παρούσα φάση, καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός στην Κύπρο που με κράτησε πίσω. Πιστεύω πως θα προλάβω να είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ήταν ο στόχος μου εξαρχής στη σεζόν», είπε ο Κώστας Δουβαλίδης. Δεύτερος στα εμπόδια ήταν ο Γιάννης Καμαρινός (Ολυμπιακή Δομή) με 8.24 και τρίτος ο Παύλος Μπόιτσιος (ΣΚΑ Δράμας) με 8.32.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) αναδείχθηκε για όγδοη φορά πρωταθλήτρια στον κλειστό στίβο με 8.35. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου άφησε στη δεύτερη θέση την Κυριακή Σαμάνη (Αίολος Μακεδονίας) με 8.60 και στην τρίτη την Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑ Καβάλας) με 8.69.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ