Υποψήφιοι για τα βραβεία Laureus World Sports οι Τσεπτεγκέι, Ντουπλάντις, Κοσγκέι

Υποψήφιοι για τα βραβεία Laureus World Sports οι Τσεπτεγκέι, Ντουπλάντις, Κοσγκέι

Τρεις αθλητές του στίβου, κάτοχοι παγκοσμίων ρεκόρ, είναι μεταξύ των υποψηφίων για τα βραβεία Laureus World Sports.

Ο λόγος για τους Τζόσουα Τσεπτεγκέι (Ουγκάντα), Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) και την Μπρίγκιντ Κοσγκέι (Κένυα), οι οποίοι είναι υποψήφιοι για την κορυφαία αυτή διάκριση, σε μια εκδήλωση η οποία αυτή τη χρονιά δεν θα είναι ανοικτή για το κοινό λόγω του κορονοϊου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Μάιο διαδικτυακά.

Τα βραβεία θα αντικατοπτρίζουν μια μοναδική αθλητική χρονιά, στην οποία οι αθλητές χρησιμοποίησαν τις δυνάμεις τους για να ενσταλάξουν την ελπίδα, να επηρεάσουν την αλλαγή στην κοινωνία και να αποδείξουν ότι ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο.

Μεταξύ των υποψηφίων στους άνδρες για το βραβείο Laureus World Sports είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον, ο Ισπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς και ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στις γυναίκες, υποψήφιες είναι η τενίστρια Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία), η αθλήτρια της ποδηλασίας Άννα φαν ντερ Μπρέγκεν (Ολλανδία), η Ιταλίδα Φεντερίκα Μπρινιόνε, η Γαλλίδα ποδοσφαιριστής, Γουεντί Ρενάρ και η Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια, Μπριάνα Στιούαρτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ