Μίλερ Ουίμπο : «Απορρίφθηκε το αίτημα τροποποίησης του προγράμματος στο Τόκιο»

Μίλερ Ουίμπο : «Απορρίφθηκε το αίτημα τροποποίησης του προγράμματος στο Τόκιο»

Η 26χρονη σπρίντερ φοβάται ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τρέχει σε συνεχόμενες ημέρες προκριματικούς, ημιτελικούς και τελικούς, ώστε να πετύχει το στόχο της να αναδειχθεί νικήτρια και στα δύο αγωνίσματα.

H Σόνι Μίλερ-Ουίμπο επιτέθηκε λεκτικά κατά των αρμοδίων καταρτισμού προγράμματος των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ώστε να μην μειώσουν τις ελπίδες της να διεκδικήσει τους τίτλους, τόσο στα 200μ. όσο και στα 400μ. και να γίνει η πρώτη αθλήτρια που κάνει το συγκεκριμένο νταμπλ μετά από 25 χρόνια.

Οι ημιτελικοί των 400 μέτρων γυναικών στους εφετινούς αγώνες του Τόκιο προγραμματίζονται να διεξαχθούν δύο ημέρες πριν από τον τελικό, ενώ το αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών θα έχει κενό μία επιπλέον ημέρα.

Η 26χρονη σπρίντερ από τις Μπαχάμες, που στο Ρίο το 2016 είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στα 400μ, φοβάται ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τρέχει σε συνεχόμενες ημέρες προκριματικούς, ημιτελικούς και τελικούς, ώστε να πετύχει το στόχο της να αναδειχθεί νικήτρια και στα δύο αγωνίσματα. Η αθλήτρια, που στοχεύει να μιμηθεί τους Μάικλ Τζόνσον, Μαρία-Χοσέ Πέρες και Βάλερι Μπρίσκο-Χουκς, δήλωσε ότι το αίτημα της Ολυμπιακής Επιτροπής των Μπαχαμών για τροποποίηση του προγράμματος απορρίφθηκε.

«Θα ήθελα έναν νέο τίτλο στα 200 μέτρα, όπως επίσης θέλω να υπερασπιστώ τον Ολυμπιακό τίτλο μου στα 400μ.», δήλωσε η Μίλερ-Ουίμπο στους «The Times» και πρόσθεσε. «Τα αγόρια έχουν μια ευκαιρία εκεί όπου τα αγωνίσματά τους δεν συμπίπτουν. Έτσι το μόνο που ζητούσαμε κι εμείς ήταν μια ευκαιρία να προσπαθήσουμε για το νταμπλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ