Σειρά συναντήσεων για την Σοφία Σακοράφα στην Κρήτη

Σειρά συναντήσεων για την Σοφία Σακοράφα στην Κρήτη

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ επιθεώρησε και το Παγκρήτιο Στάδιο.

Σειρά συναντήσεων με ανθρώπους του αθλητισμού, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα κατά την παραμονή της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η κ. Σακοράφα βρέθηκε στο νησί με αφορμή την υπογραφή πρωτοκόλλου με την Περιφέρεια Κρήτης και στο πλαίσιο αυτό είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Λαμπρινό, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και τις διοργανώσεις για τις οποίες ΣΕΓΑΣ και Δήμος Ηρακλείου συνεργάζονται.

Η κ. Σακοράφα συνάντησε επίσης προπονητές από σωματεία της ευρύτερης περιοχής, αλλά και αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, ανάμεσα σε αυτούς και την πρωταθλήτρια των 400 μ., Ειρήνη Βασιλείου.

Σήμερα το πρωί η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ βρέθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο όπου είχε ραντεβού με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, ο οποίος την ξενάγησε στους χώρους του σταδίου και την ενημέρωσε για τα θέματα που αφορούν στην εγκατάσταση.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τους διασυλλογικούς αγώνες συνθέτων Κ16, που γίνονται στο Παγκρήτιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ