Τεντόγλου και Παπαχρήστου προκρίθηκαν στον τελικό του μήκους

Τεντόγλου και Παπαχρήστου προκρίθηκαν στον τελικό του μήκους

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε με ένα άλμα στον τελικό του μήκους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, ενώ μία προσπάθεια χρειάστηκε και η Βούλα Παπαχρήστου στον προκριματικό του μήκους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την παρουσία του στον προκριματικό του μήκους, κατά την δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας.

Ο νεαρός άλτης έκανε ένα άλμα στα 7,74 μ. και έφυγε για τον τελικό δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ικανότητα του και την ευκολία να φτάνει σε υψηλές επιδόσεις. Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει αποδείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση την εφετινή σεζόν, ωστόσο δεδομένο του ότι δεν θέλει να επιβαρυνθεί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, στον τελικό θα κάνει περιορισμένα άλματα.

Μία προσπάθεια χρειάστηκε και η Βούλα Παπαχρήστου (ΑΟ Κάλλιστος) στον προκριματικό του μήκους, η οποία μετρήθηκε στα 6,17 μέτρα.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είναι σε καλή κατάσταση και το απόγευμα θα κυνηγήσει να βρεθεί μακρύτερα από το φετινό της ρεκόρ. Με υψηλές προσδοκίες θα μπει στον τελικό κι η Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια), που στον προκριματικό έκανε 5,94 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ