Η Άννα Χατζηπουργάνη έκανε ντεμπούτο με όριο για Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η Άννα Χατζηπουργάνη έκανε ντεμπούτο με όριο για Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η νεαρή δρομέας εξασφάλισε τη συμμετοχή της στις κορυφαίες διοργανώσεις.

Η Άννα Χατζηπουργάνη (ΓΑΣ Αρχέλαος) στο ντεμπούτο της στη σεζόν, στη δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να πετύχει από νωρίς τον στόχο της και να πιάσει τα όρια πρόκρισης στα κορυφαία γεγονότα της κατηγορίας της.

Η νεαρή αθλήτρια τερμάτισε τα 400 μ. εμπ. σε 60.75 σε μια κούρσα που έδειξε πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και έκλεισε θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη συνδύασε τη φετινή σεζόν τις σχολικές υποχρεώσεις με τις προπονήσεις και αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμμετείχε σε αγώνες νωρίτερα στη σεζόν. Πλέον απαλλαγμένη από το άγχος των εξετάσεων επικεντρώνεται στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η αθλήτρια το απόγευμα θα κυνηγήσει έναν χρόνο κάτω από τα 60.00. Η Χατζηπουργάνη είναι η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στην κατηγορία Κ18 με 59.01.

Πολύ καλή βολή πραγματοποίησε ο Κώστας Μπουζάνης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), ο οποίος στη διάρκεια του προκριματικού της δισκοβολίας πέτυχε 58,24 μέτρα. Ο αθλητής από την Κρήτη βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και βρέθηκε λιγότερο από ένα μέτρο από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας. Παράλληλα με την βολή του επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, διοργάνωση για την οποία είχε ήδη πετύχει ανάλογη βολή από τον Μάιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ