Βολή στα 56,02 μ. για την Ελίνα Τζένγκο στο μίτινγκ «Ίστβαν Γκιουλάι»

Βολή στα 56,02 μ. για την Ελίνα Τζένγκο στο μίτινγκ «Ίστβαν Γκιουλάι»

Η Ελληνίδα ακτοντίστρια κατέλαβε την έβδομη θέση.

Στο μίτινγκ «Ιστβαν Γκιουλάι» , το οποίο ανήκει στη σειρά Gold του Contenental Tour, αγωνίστηκε σήμερα η Ελίνα Τζένγκο, στον τελευταίο της αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Η κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης στον ακοντισμό στην κατηγορία Κ20 κατέλαβε την έβδομη θέση στον αγώνα με βολή στα 56,02 μ. από την τρίτη της προσπάθεια.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ ξεκίνησε με άκυρη έκανε 51,84 μ. στην  δεύτερη βολή της, ήταν άκυρη στην τέταρτη και πέμπτη της βολή και έκλεισε τον αγώνα της με 54,10 μέτρα. Η Τζένγκο στο Ταλίν θα διεκδικήσει να ανέβει στο βάθρο των νικητριών δεδομένο του ότι προέρχεται από μια καλή σεζόν.

Στο τριπλούν των ανδρών, ανάμεσα σε κορυφαίους άλτες του αγωνίσματος είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει ο Νίκος Ανδρικόπουλος.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι είχε καλύτερη προσπάθεια στα 16,13 μ. στο δεύτερο άλμα και ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην ένατη θέση κι έτσι εκτέλεσε τρία άλματα, από τα οποία μόνο το δεύτερο ήταν έγκυρο. Νικητής του αγώνα ήταν ο Πέδρο Πιτσάρδο (Πορτογαλία) με 17,92 μέτρα και δεύτερος ο Φαμπρίς Ζανγκό (Μπουρκίνα Φάσο) με 17,82 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ