Συνεργασία ΣΕΓΑΣ-Περιφέρειας Αττικής για τη διοργάνωση μεγάλων αγώνων

Συνεργασία ΣΕΓΑΣ-Περιφέρειας Αττικής για τη διοργάνωση μεγάλων αγώνων

Η Σοφία Σακοράφα συναντήθηκε με τον Γιώργο Πατούλη και μίλησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Την ιδιαίτερη σημασία επαναφοράς της διεξαγωγής των μεγαλύτερων μαζικών αγώνων δρόμου στη χώρα μας και την διεύρυνση της συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής,

τόνισε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Στο  ιδιαίτερα θερμό κλίμα που επικράτησηε στη συνάντηση, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ο Περιφερειάρχης συζήτησαν λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του Ημιμαραθωνία και του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας με απόλυτη ασφάλεια και τις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες με σεβασμό στους δρομείς, στην ιστορία των διοργανώσεων και των πολιτών.

Η κα Σακοράφα ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη διαχρονική στήριξή του στη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, τονίζοντας πως με την Περιφέρεια υπάρχει μεγάλο πεδίο συνεργασίας με στόχο την ενίσχυση της αθλητικής ταυτότητας της Αττικής.

Παράλληλα συζητήθηκε και η προοπτική διεύρυνσης της συνεργασίας της Περιφέρειας με τον ΣΕΓΑΣ με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Αττικής με όχημα τον αθλητισμό και συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί κοινή ομάδα εργασίας που θα σχεδιάζει και θα επεξεργάζεται προτάσεις, προς αυτή την κατεύθυνση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκα επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, η Μαραθωνοδρόμος Μ. Πολύζου ο Τεχνικός και Οργανωτικός Διευθυντής Μαραθωνίου/Ημιμαραθωνίου Ευάγγελος Παπαποστόλου και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ