Η Δέσποινα Μουρτά επέστρεψε με 54.65 στα 400μ.

Η Δέσποινα Μουρτά επέστρεψε με 54.65 στα 400μ.

Η Δέσποινα Μουρτά επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, παίρνοντας μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, την Παρασκευή (29/3).

Η επιστροφή της Δέσποινας Μουρτά στην αγωνιστική δράση ύστερα από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω τραυματισμών ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της πρώτης ημέρας του διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών, την Παρασκευή (29/3).

Η έμπειρη αθλήτρια συμμετείχε στον όμιλο της Πάτρας (5ος) και διένυσε τα 400 μ. σε 54.65. Η αθλήτρια έκανε μια καλή πρώτη κούρσα που αφήνει πολλά περιθώρια για καλύτερες εμφανίσεις στο εγγύς μέλλον. Η αθλήτρια του Περικλή Χατζηαναστασιάδη θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα να κάνει αρκετούς αγώνες μέσα από τους οποίος θα επιστρέψει στις επιδόσεις που επιθυμεί.

Η 26χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 52.96 από το 2018, ενώ η τελευταία της κούρσα στα 400 μ. ήταν τον Αύγουστο του 2019. Η Μουρτά πραγματοποίησε φέτος την προετοιμασία της δίχως προβλήματα γεγονός που της επιτρέπει να βλέπει με αισιοδοξία την παρουσία της στους αγώνες του ανοιχτού.

Στην πρώτη ημέρα των αγώνων στην Πάτρα ο Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) ήταν πρώτος στα 1.500 μ. με 3.56.95 και ο 17χρονος Γιώργος Μανωλόπουλος (Σπαρτιατικός) επικράτησε στο ύψος με 1,96 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ