Απίστευτο ατύχημα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Φάνηκαν τα γεννητικά όργανα δρομέα (Vid)

Απίστευτο ατύχημα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Φάνηκαν τα γεννητικά όργανα δρομέα (Vid)

Ο Νονίνο, Ιταλός δρομέας, είχε ένα απίστευτο ατύχημα κατά τη διάρκεια των 400μ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, καθώς φάνηκαν τα γεννητικά του όργανα

Ο Ιταλός δρομέας Αλμπέρτο Νονίνο, πήρε μέρος στο δέκαθλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου στην κατηγορία Κ20 και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος των 400 μέτρων βγήκε το μόριο του από το σορτσάκι με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τελευταία θέση.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του, ο κόσμος παρατήρησε ότι έπεσε η απόδοση του και πως κρατούσε το σορτσάκι του, με τον δημοσιογράφο που κάλυπτε το αγώνισμα να εξηγεί: «Ίσως δεν εξήγησα καλά. Το πέος του ξέφυγε από το πλάι του σορτς και έπρεπε να το κρατήσει γιατί δεν του επέτρεπε να τρέξει σωστά».

Οι προσπάθειες του 18χρονου αθλητή να δώσει λύση στο πρόβλημα που προέκυψαν αποδείχτηκαν μάταιες, και δεν κατάφερε να «σώσει την παρτίδα», και να τερματίζει τελευταίος.

Διαβάστε επίσης: Ίλιγγος: Η Τσέλσι είναι έτοιμη να δαπανήσει 350 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφική της αντεπίθεση

Ο Νονίνο μετά την έκταση που πήρε το συμβάν, αποφάσισε να ανεβάσει ένα στόρι στο instagram όπου ζητάει από τον κόσμο να σταματήσει να του στέλνει μηνύματα και βίντεο από την επίμαχη φάση, και να εξηγεί πως προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με χιούμορ.

Ακόμα τόνισε πως είναι τυχερός καθώς θεωρεί τον εαυτό του ανθεκτικό, και πως κάποιος άλλος στην θέση του ίσως να το χει πάρει πιο «βαριά»

Αναλυτικά η δημοσίευση του Νονίνο

«Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για την αναστάτωση που υπάρχει στα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικά», είπε.

«Γνωρίζω ότι ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους για τα sites/ Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ