Αναγκάζουν τον Τραΐκοβιτς να προπονείται στο πάρκινγκ του ΓΣΠ

Αναγκάζουν τον Τραΐκοβιτς να προπονείται στο πάρκινγκ του ΓΣΠ

Αδιανόητες καταστάσεις στην Κύπρο, με τον κορυφαίο αθλητή στίβου της χώρας, Μίλαν Τραΐκοβιτς, να αναγκάζεται να προπονείται στο υπόγειο πάρκινγκ του ΓΣΠ, για να μην χαλάσει το χορτάρι.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές της Κύπρου, όντας πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο και τα 60μ. με εμπόδια το 2019, αλλά και φιναλίστ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Κι όμως στον συγκεκριμένο αθλητή, δεν επιτρέπεται να προπονηθεί εντός του ΓΣΠ, γιατί σύμφωνα με τους ανθρώπους του γηπέδου, θα χαλάσει το χορτάρι.

Διαβάστε επίσης: Έτσι πάει στη Γερμανία ο Ολυμπιακός

Παρ’ όλο που το ζέσταμα του αθλητή γίνεται με λινά παπούτσια, που δεν μπορούν να προκαλέσουν ζημιά, οι ιθύνοντες επιμένουν και δεν τους αφήνουν να μπουν στο γήπεδο γιατί την Πέμπτη θα γίνει η αναμέτρηση της Ομόνοιας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τους ομίλους του Europa League.

Να σημειωθεί πως το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο γκρουπ του προπονητή του Τραΐκοβιτς, Αντώνη Γιαννουλάκη και όλα αυτά ενώ ο Κύπριος πρωταθλητής ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Το θέμα έκανε γνωστό στα social media ο κ. Γιαννουλάκης γράφοντας:

«Προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. Ζέσταμα στο πάρκινγκ του ΓΣΠ γιατί στο χορτάρι αν κάνει ζέσταμα ο Μίλαν με τα λινά παπούτσια θα το χαλάσει… Καμία βοήθεια, καμία κατανόηση. Ο στίβος όσες επιτυχίες και να φέρει είναι ο φτωχός συγγενής. Δικαιολογίες πολλές, αλλά κουραστήκαμε. Όλα για το ποδόσφαιρο και την κονόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ