Ατομικό ρεκόρ για τη Μαρινάκου στο Μάντσεστερ

Ατομικό ρεκόρ για τη Μαρινάκου στο Μάντσεστερ

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε μια πολύ μεγάλη εμφάνιση με αποτέλεσμα να «σπάσει» το ατομικό της ρεκόρ.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αναστασία Μαρινάκου στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Μάντσεστερ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, προερχόμενη από προετοιμασία σε υψόμετρο, συνέτριψε το απόλυτο ρεκόρ της στα 3.000μ. (είχε 9:13.75 από το 2021) και σημείωσε επίδοση 9:07.49, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον αγώνα. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ έχει αποφασίσει να στραφεί στα 5.000μ. στον ανοιχτό και με τη σημερινή της εμφάνιση έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Στο ίδιο μίτινγκ, ο Τάσος Λατιφλάρι ήταν τρίτος στη σφαιροβολία με βολή στα 19,10 μέτρα. Μετά το 19,12β. στο Λουξεμβούργο, ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ πλησίασε για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο, που είναι 19,20μ. Στο Μάντσεστερ βρέθηκε και η Ειρήνη Βασιλείου, η οποία τερμάτισε δεύτερη στα 600μ. σε χρόνο 1:29.33.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα του Οδυσσέα Μουζενίδη στη χειμερινή σεζόν. Ο έμπειρος σφαιροβόλος συμμετείχε σε αγώνες στην πόλη Νορντχάουζεν και κατέλαβε την τέταρτη θέση με βολή στα 19,41 μέτρα, όχι μακριά από το ατομικό του ρεκόρ (19,74μ.).

Στο αντίστοιχο μίτινγκ της Βαρκελώνης, η Ελισάβετ Πεσιρίδου κατετάγη έβδομη στα 60μ. εμπόδια με 8.37, έχοντας κάνει όμως καλύτερη επίδοση (8.27) στον προκριματικό που προηγήθηκε.

Στο ύψος, η Δέσποινα Μαλταμπέ και η Παναγιώτα Δόση ξεπέρασαν το 1,75μ., αλλά στη συνέχεια δεν τα κατάφεραν στο 1,79μ. και ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους ισόβαθμες στην έκτη θέση. Την ίδια επίδοση (1,75μ.) σημείωσε και η Ελευθερία Χριστογεώργου, που αγωνίστηκε σε μίτινγκ στη Γαλλία και κατέλαβε την έκτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ