Έχασε μαχόμενη η Στεφανίδη, 4η στην Ευρώπη (vid)

Έχασε μαχόμενη η Στεφανίδη, 4η στην Ευρώπη (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη τα έδωσε όλα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αλλά για λεπτομέρειες δεν της βγήκε το μεγάλο άλμα, τερματίζοντας στην 4η θέση του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στο άλμα επί κοντώ , καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντνούπολη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε σκληρή μάχη με τις αντιπάλους της, άγγιξε ένα τρίτο μετάλλιο στον κλειστό στίβο, αλλά για λεπτομέρειες δεν βγήκε το άλμα μεταλλίου, με την τελική της επίδοση, στα 4.60μ να τις δίνει την τέταρτη θέση στην κατάταξη.

Διαβάστε επίσης:Κατατακτήριες GP Μπαχρέιν: Πρωταθληματική πρεμιέρα για Φερστάπεν και Red Bull

Ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.45μ που πέρασε με την πρώτη, ενώ το ίδιο έκανε και με τα 4.60μ. Στα 4.70μ που θα έκριναν και το μετάλλιο, η Στεφανίδη είχε τρεις άκυρες προσπάθειες, με την δεύτερη να ρίχνει τον πήχη στις λεπτομέρειες. Η Σβαμπίκοβα πέρασε το ύψος αυτό και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ενώ χαρακτηριστικά, αν δεν τα κατάφερνε, το χαλκινο μετάλλιο θα το μοιράζονταν δια τρία μαζί με τις Στεφανίδη και Σεβριέ. Μούρτο και Σούτεϊ έδωσαν μεγάλη μάχη για το χρυσό μετάλλιο με την Φινλανδή τελικά να επικρατεί.

 Αναλυτικά η τελική κατάταξη

1.Μουρτό 4.80μ
2.Σούτεϊ 4.75μ
3.Σβαμπίκοβα 4.70μ
4.Στεφανίδη 4.60μ
5.Σεβριέ 4.60μ
6.Μόζερ 4.45μ
7.Μεγιέρ 4.45μ
8.Μπρούνι 4.25μ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ