Έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ο Καραλής

Έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα λάβει μέρος σε άλλη μια Ολυμπιάδα, στο Παρίσι το 2024, καθώς στο μίτινγκ του Γιόκριμ στη Γερμανία, έπιασε το απαιτούμενο όριο.

Τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 εξασφάλισε χτες το βράδυ (4/8) ο Εμμανουήλ Καραλής, αφού ξεπέρασε τα 5,82 στο επί κοντώ στο μίτινγκ στίβου του Γιόκριμ στη Γερμανία και «έπιασε» το σχετικό όριο για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στον ανοικτό στίβο (ήταν 5,80μ. από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο), ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,71 και τα 5,82, όμως απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες στα 5,91, παίρνοντας τελικά τη δεύτερη θέση. Ο Πιότρ Λίσεκ ήταν πρώτος με το ίδιο ύψος, αλλά με καλύτερες συνολικά προσπάθειες, ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Ματ Λούντβιγκ με 5,71.

Διαβάστε επίσης: Πολυβόλο ο Χουάντσο στη νίκη της Ισπανίας επί της Βενεζουέλας (vid)

Ο Καραλής που έχει βρει ξανά τον εαυτό του μετά από μια δύσκολη περίοδο με προσωπικό πρόβλημα, ετοιμάζεται πλέον για την τρίτη μεγάλη διοργάνωση της καριέρα του, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 στην Ντόχα του Κατάρ και του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, όπου μάλιστα κατετάγη 4ος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ