Τυχερή μέσα στην ατυχία της η Στεφανίδη

Τυχερή μέσα στην ατυχία της η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπορεί να τραυματίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να σκόρπισε αγωνία στους φίλους του στίβου, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι μεγάλο το μέγεθος της ζημιάς.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στάθηκε άτυχη, καθώς κατά τη διάρκεια των αλμάτων προθέρμανσης, πριν τον προκριματικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει κάποιο άλμα ισάξιο των δυνατοτήτων της με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού στο αγώνισμά της, όμως όλα δείχνουν πως απέφυγε τα χειρότερα.

Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης, είχε ως βασικό στόχο να περάσει στον τελικό και φυσικά να κάνει ένα άλμα καλύτερο από το 4.62μ. που έχει ως φετινό ρεκόρ, ο τραυματισμός της στον αστράγαλο όμως δεν της επέτρεψε να πετύχει την επιθυμία της στον μεγαλύτερο αγώνα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αναχώρησε για τη ρεβάνς με τη Τσουκαρίτσκι ο Ολυμπιακός (pics,vids)

Η Στεφανίδη όμως είναι τυχερή μέσα στη συνολική ατυχία της, διότι διαπιστώθηκε από τη μαγνητική που έκανε πως έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου με δευτέρου βαθμού, γλιτώνοντας πιθανή ρήξη.

Αυτομάτως ο χρόνος αποθεραπείας μειώνεται και δεν θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να μπορέσει μετά την περίοδο ξεκούρασής της να ξεκινήσει προπονήσεις εν όψει και της απαιτητικής Ολυμπιακής χρονιάς που ακολουθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ