Μπάιλς: «Κύριος στόχος μου οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι»

Μπάιλς: «Κύριος στόχος μου οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι»

Η τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς, δήλωσε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού το 2024 ήταν ο κύριος στόχος της.

Η τετράκις Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς, που επέστρεψε στους αγώνες μετά από δύο χρόνια απουσίας, δήλωσε σήμερα (07/09) ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού το 2024 ήταν ο κύριος στόχος της και ότι «θα ήθελε πολύ» να κερδίσει περισσότερα χρυσά μετάλλια εκεί.

«Αυτός είναι ο δρόμος που θα ήθελα να ακολουθήσω», είπε η 26χρονη Μπάιλς, σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της, τον στόχο του να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Με Ολυμπιακό το Champions League της νέας εποχής

Η Μπαίλς, έδειξε ότι είχε επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο σε δύο αγώνες τον Αύγουστο, ενώ κέρδισε επίσης τον κέρδισε τον όγδοο τίτλο (ρεκόρ) της στο Πρωτάθλημα Γυμναστικής των ΗΠΑ στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Αποσύρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο για λόγους ψυχικής υγείας και ασφάλειας:

«Νομίζω ότι πρέπει να φροντίσω τον εαυτό μου λίγο περισσότερο και να ακούσω το σώμα μου», τόνισε. «Να φροντίζω να βρίσκω χρόνο για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μου», είχε πει.
«Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γυμναστήριο και επίσης να είμαι καλή σύζυγος, καλή κόρη, καλή φίλη», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ