Αλκαράθ – Ζβέρεφ 3-0: Σαν σε προπόνηση στον ημιτελικό

Αλκαράθ – Ζβέρεφ 3-0: Σαν σε προπόνηση στον ημιτελικό

Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε επίδειξη ισχύος στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον οποίο και κέρδισε με 3-0, μπαίνοντας στα ημιτελικά του US Open.

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ξανά στον ημιτελικό του αμερικανικού Grand Slam μετά και την νίκη του απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 3-0 (6-3/6-2/6-4).

Ο Ισπανός νούμερο 2 του κόσμου δυσκολεύτηκε για τρία games απέναντι στον Γερμανό, μόνο στο πρώτο σετ δηλαδή και από εκεί και πέρα δεν ξανά κοίταξε πίσω, «ισοπεδώνοντας» τον Ζβέρεφ και κλείνοντας εισιτήριο για τον ημιτελικό κόντρα σε έναν καλό του γνώριμο, τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Αλκαράθ ήταν κυριαρχικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Βρήκε το πολυπόθητο «σπάσιμο» στο σερβίς του αντιπάλου του, στο ιδανικότερο για αυτόν game κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να κλείσει το πρώτο κομμάτι με 6-3.

Ο απόλυτος του χαρακτήρας βγήκε στο δεύτερο σετ, όταν και με δύο break στο σερβίς του Γερμανού, το κατέκτησε με 6-2 σε 43 λεπτά.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος του προημιτελικού, ήταν μια μικρή επανάληψη του πρώτου. Και αυτό διότι ο Γερμανός άντεξε μέχρι το 4-4, σημείο που ο Αλκαράθ βρήκε το break που του έδωσε το σετ και την νίκη.

Πλέον στον ημιτελικό του US Open θα βρει απέναντι του τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος χθες έβγαλε έξω τον Ρούμπλεφ στον ρωσικό εμφύλιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ