Κορυφαία ονόματα στο 4ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

Κορυφαία ονόματα στο 4ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

Στην πόλη της Αλεξάνδρειας Ημαθίας θα ανοίξει η θερινή σεζόν για τον ελληνικό στίβο, καθώς εκεί θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου το πρώτο μίτινγκ της περιόδου.

Πρόκειται για το 4ο Αλεξανδρινό μίτινγκ, που φέτος αναμένεται πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει οχτώ αγωνίσματα Ανδρών και επτά Γυναικών και θα προσελκύσει ορισμένα από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού στίβου.

Ο Μάιος είναι άλλωστε ο μήνας όπου θα κρίνει τις προκρίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7-12/6) και το πέρασμα από το Αλεξανδρινό μίτινγκ τα είναι για πολλούς μια καλή ευκαιρία να συγκεντρώσουν πολύτιμους βαθμούς καθώς ο αγώνας είναι στην κατηγορία D των Contenental Tour της WA.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χωρίς Ορτέγκα και Ναβάρο κόντρα στον Άρη (pic)

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στην σφυροβολία, η Δήμητρα Γναφάκη στα 400 μ. εμπ., ο Νίκος Ανδρικόπουλος στο τριπλούν, η Μαρία Πούρτσα στο τριπλούν, η Παναγιώτα Δόση στο ύψος, ο Οδυσσέας Μουζενίδης με τον Τάσο Λατιφλάρι ανάμεσα σε αυτούς που αναμένεται να είναι στην πόλη της Ημαθίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον και υψηλό συναγωνισμό θα έχουν οι δρόμοι ταχύτητας με τις Ραφαέλα Σπανουδάκη, Πολυνίκη Εμμανουλίδου και Άρτεμις Αναστασίου στις γυναίκες να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στους Άνδρες θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Σωτήρης Γκαραγκάνης, Νικόλας Παναγιωτόπουλος.

Οι συμμετοχές αναμένεται να αυξηθούν το επόμενο διάστημα, καθώς θα πλησιάζει η ημερομηνία των αγώνων.

Το Αλεξανδρινό μίτινγκ γίνεται στη μνήμη του Γιώργου Πάντου.

Τα αγωνίσματα

Άνδρες
100 μ., 200 μ., 400 μ., 110 μ. εμπ., μήκος, τριπλούν, σφαιροβολία, Σφυροβολία

Γυναίκες
100 μ., 200 μ., 100 μ. εμπ., 400 μ., Ύψος, Μήκος, Τριπλούν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ