Πρόγραμμα άθλησης για όλους από τη γερμανική ομοσπονδία

Πρόγραμμα άθλησης για όλους από τη γερμανική ομοσπονδία

Η γερμανική ομοσπονδία στίβου εισήγαγε μέσω του διαδικτύου μία πρωτοβουλία για την άσκηση στο σπίτι και την υγεία (TrueAthletes@Home).

Με τους περιορισμούς στις κοινωνικές συγκεντρώσεις που εξακολουθούν να ισχύουν, η DLV, που ξεκίνησε το πρόγραμμα τον περασμένο μήνα, παρέχει μια πλούσια γκάμα προτάσεων για να βοηθήσει όλους να παραμείνουν σε φόρμα και υγιείς.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες καλύπτουν όλη την γκάμα. Υπάρχουν προγράμματα προθέρμανσης, λεπτομερείς συμβουλές κατάρτισης φυσικής και ψυχικής κατάστασης, υγιεινές συνταγές και συμβουλές διατροφής, καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες για την υγεία, την ιατρική και την φυσική κατάσταση για άτομα όλων των ηλικιών.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του προγράμματος είναι ένα καθημερινό βίντεο προπόνησης που στοχεύει σε παιδιά δημοτικού σχολείου από την παγκόσμια πρωταθλήτρια του μήκους Μαλάικα Μιχάμπο.

Υπάρχει ακόμη και ένα τεστ φυσικής κατάστασης που βοηθά στον προσδιορισμό της ικανότητας όλων των αθλουμένων και έναν οδηγό για το πώς να φτιάξουν τον δικό τους εξοπλισμό άσκησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ