Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Σποτάκοβα 63.69μ, ο Βάντλεϊχ 84.31μ

Οι νίκες στον ακοντισμό της Μπαρμπόρα Σποτάκοβα στις γυναίκες και του Γιάκουμπ Βάντλεϊχ στους άνδρες, ξεχώρισαν στο μίτινγκ στίβου της πόλης Κλάντνο.

Η Σποτάκοβα 63.69μ, ο Βάντλεϊχ 84.31μ | to10.gr

Οι νίκες στον ακοντισμό της Μπαρμπόρα Σποτάκοβα στις γυναίκες και του Γιάκουμπ Βάντλεϊχ στους άνδρες, ξεχώρισαν στο μίτινγκ στίβου της πόλης Κλάντνο στην κεντρική Βοημία, που άνοιξε την αυλαία της σειράς «Επιστροφή στο Στίβο» της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού της Τσεχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σποτάκοβα, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, υπερίσχυσε στον αγώνα, αν και ξεκίνησε τις προσπάθειές της με μια μέτρια βολή στα 57.31μ, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 63.69μ, επίδοση που είναι η καλύτερή της από τον Μάιο του περασμένου έτους.

Η μοναδική που την απείλησε ήταν η Νίκολα Ογκροντνίκοβα, «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018, που είχε βολή στα 62.92μ.

Στον ακοντισμό ανδρών, ο Βάντλεϊχ πήρε τη νίκη με 84.31μ στην πρώτη βολή του, με τον Πετρ Φρίντριχ να μένει στα 79.27μ. Ακόμη, όπως αναμενόταν, ο Τόμας Στάνεκ κυριάρχησε στη σφαιροβολία με 21.13μ, ενώ δεν τα κατάφερε να κερδίσει στα 300μ. ένα μεγάλο όνομα των σπριντ, ο Πάβελ Μάσλακ, που τερμάτισε τρίτος πίσω από τους Γιαν Γιρκά και Ματέι Κρσεκ.

Ο Γιαν Κούντλιτσκα νίκησε στο επί κοντώ με 5.40μ και ο Μάρεκ Μπάρτα στη δισκοβολία με 62.95μ.