Τσιτσιπάς : «Είχα μαχητικό πνεύμα»

Τσιτσιπάς : «Είχα μαχητικό πνεύμα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την επιστροφή του στη δράση και την άνετη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ντέιβιντ Άντερσον.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο ESPN, μετά τη νίκη του (6-1, 6-3) μέσα σε μόλις 69 λεπτά επί του Νοτιοαφρικανού, Κέβιν Άντερσον στο ντεμπούτο του στο Western & Southern Open και εξασφαλίζοντας θέση στον 3ο γύρο.

«Ήταν υπέροχο. Έπαιξα πολύ επιθετικά και διατήρησα την ένταση μου. Είχα μαχητικό πνεύμα. Νομίζω ότι το γεγονός ότι κράτησα το σερβίς μου πολύ επιθετικό και παρέμεινα επιθετικός, βοήθησαν πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να διατηρήσω το παιχνίδι μου καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την ίδια ένταση», πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε μόνο όταν έφτασε το 2-2 στο δεύτερο σετ, όταν είχε 0/40 στο σερβίς του. Όμως ο Έλληνας πρωταθλητής ανέκαμψε.

«Ήταν ένα κρίσιμο γκέιμ, κατάφερα να επιστρέψω εκεί και να διατηρήσω την προσοχή μου, ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια από μένα. Επέστρεψε το μαχητικό μου πνεύμα και τα σερβίς μου ήταν απίστευτα», πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.

Στον 3ο γύρο του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ίσνερ και τον Μίλμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ