Τσιτσιπάς : «Μπορώ να βελτιωθώ περισσότερο»

Τσιτσιπάς : «Μπορώ να βελτιωθώ περισσότερο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Ίσνερ και την πρόκριση στα προημιτελικά και ξεκαθάρισε ότι μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε θέση στα προημιτελικά του Western & Southern Open, νικώντας τον φιναλίστ του 2013, Τζον Ίσνερ με 7-6 (2), 7-6 (4).

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Το επίπεδο εστίασης και προσοχής μου έπρεπε να βρίσκεται εκεί όλη την ώρα», είπε ο Τσιτσιπάς. «Ο Τζον είναι ένας πολύ απρόβλεπτος παίκτης. Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ επιθετικός.

Εάν δεν αντιμετωπίσεις τα πρώτα σερβίς, αυτό μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνο μαζί του, οπότε νομίζω ότι το να είμαι επιθετικός και να πιέζω όλη την ώρα ήταν κάτι πολύ σημαντικό σήμερα», πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Ένιωσα πολύ άνετα, δεν είχα νεύρα. Ακόμα και όταν έφτασε στα ισοπαλία. Ένιωσα πολύ άνετα και αποφασιστικά με τις τακτικές που ήθελα να ακολουθήσω. Συνολικά, ήταν μια εξαιρετική απόδοση και νομίζω ότι μπορώ να βελτιώσω μερικά πράγματα στον αυριανό αγώνα. Δεν νιώθω πίεση, αλλά νομίζω ότι μπορώ να είμαι ακόμη πιο επιθετικός και να παίξω με υψηλότερα ποσοστά.»

Ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά θα συναντήσει έναν άλλο Αμερικανό, τον Ράιλι Οπέλκα, ο οποίος απέκλεισε τον Ματέο Μπερετίνι με 2-0 σετ, 6-3 και 7-6(4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ