Τσιτσιπάς : «Πάντα όνειρό μου να παίξω στο Arthur Ashe»

Τσιτσιπάς : «Πάντα όνειρό μου να παίξω στο Arthur Ashe»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του τόνισε πως ήταν όνειρο του να αγωνιστεί στο Arthur Ashe.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παραδέχθηκε ότι πάντα ονειρευόταν να παίξει στο Arthur Ashe Stadium, προσθέτοντας ότι ελπίζει να πάει καλύτερα από τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του στο US Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, κάνει αύριο (22:00) το ντεμπούτο του στο κορυφαίο τουρνουά, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος Βινόλας.

«Δεν έχω παίξει ποτέ στον Arthur Ashe για να βιώσω εδώ στο US Open. Έπαιξα μόνο δύο φορές στο τουρνουά. Δεν πήγα πολύ καλά, σύμφωνα με τις προσδοκίες μου. Θα ήθελα να παίξω, σίγουρα, είναι σαν όνειρο για όλους, να παίξω έναν αγώνα στο Arthur Ashe. Ήταν ένα όνειρό μου, για πάντα», είπε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ATP, ο Τσιτσιπάς, ο οποίος έχασε από τον Άντρεϊ Ρούμπλεφ στον 1ο γύρο το 2019.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποκλείστηκε από τον Καναδό Μίλος Ράονιτς, στα ημιτελικά του τουρνουά Western & Southern Open, που κατέληξε χθες στα χέρια του Νόβακ Τζόκοβιτς (1-6, 6-3, 6-4).

«Το επίπεδο τένις που έπαιξα στην Αυστραλία σε αντίθεση με αυτό στη Νέα Υόρκη ήταν πολύ, πολύ διαφορετικό. Ελπίζω πραγματικά να κερδίσω εναντίον του στο μέλλον, επειδή είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος», τόνισε, ενώ για την ημερολογιακή μετάθεση του US Open, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τόνισε:

«Ήμουν σε θέση να γεμίσω το χρόνο μου και να είμαι συνεχώς παραγωγικός, παρόλο που αυτή τη φορά ήταν περίεργη για όλους. Βρήκα τρόπους να συμμετέχω περισσότερο σε άλλα πράγματα, εκτός από το τένις φυσικά. Η προπόνησή μου ήταν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινής ρουτίνας μου πίσω στην ακαδημία στη νότια Γαλλία. Πήρα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, απλά να περάσω καλά, παρόλο που δεν ήταν πραγματικά η καλύτερη περίοδος για να περάσω καλά. Είμαστε όλοι στα σπίτια μας. Βρήκα ακόμα τρόπους να αισθάνομαι διασκεδαστικός και να νιώθω σαν να κάνω κάτι».

Εάν προκριθεί στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς θα παίξει με έναν εκ των Μάξιμ Κρέσι και Γιόσεφ Κόβαλικ, στους «32» διασταυρώνεται με τον Μπόρνα Τσόριτς, και τους «16» πιθανότατα με έναν εκ των Ντούσαν Λάγιοβιτς και Κριστιάν Γκαρίν. Στα προημιτελικά, θα περιμένει έναν εκ των Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Κέβιν Άντερσον, Ντιέγκο Σβάρτζμαν και Χούμπερτ Χουρκάτζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ