US Open: Ανετος και ωραίος στην πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς

US Open: Ανετος και ωραίος στην πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 σετ τον Αλμπερτ Ράμος Βινόλας και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US Open. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Στέφανο.

 Ηταν εξ αρχής το φαβορί για τη νίκη – πρόκριση στον δεύτερο γύρο, αλλά φρόντισε να το αποδείξει με τον πλέον περίτρανο τρόπο και στο κορτ. Ο Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-1) του Ισπανού Αλμπερτ Ράμος Βινόλας και πέρασε με άνεση στον δεύτερο γύρο του αμερικάνικου Grand Slam.

Ο Ελληνας τενίστας μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι με τον Ισπανό και σφράγισε το εισιτήριό του για τον επόμενο γύρο. Μια πολύ εύκολη νίκη για τον Τσιτσιπά, που έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να φτάσει ψηλά στη φετινή διοργάνωση.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Στέφανος μπήκε δυνατά και προηγήθηκε γρήγορα με 3-1 games. Το γρήγορο μπρέικ έδωσε φτερά στον Τσιτσιπά, ο οποίος λίγο αργότερα με 6-2 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ μπήκε επίσης δυνατά και προηγήθηκε πάλι με 3-1. Στη συνέχεια έκανε το 5-1 και με 6-1, διπλασίασε το προβάδισμά του απέναντι στον αριστερόχειρα Ισπανό.

Το τρίτο σετ ήταν πλέον τυπική διαδικασία, καθώς ο Στέφανος έδειχνε ανίκητος. Ο «Τσίτσι» έσπασε ξανά το σερβίς του Αλμπερτ Ράμος Βινόλας και με 6-1 έκανε το 3-0.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 13 άσους, 38 winners και 26 αβίαστα λάθη, ενώ από την άλλη ο Ισπανός είχε μόλις 7 winners σε όλο το παιχνίδι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελληνας τενίστας έσπασε 7 φορές το σερβίς του Αλμπερτ Ράμος Βινόλας.

Στον επόμενο γύρο ο 22χρονος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Μαξίμ Κρέισι – Γιόζεφ Κόβαλικ. Το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη (2/9).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ