Ανεβάζει στροφές ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Κουέβας

Ανεβάζει στροφές ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Κουέβας

Μετά τον Ντάνιελ Εβανς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-0 σετ και τον Πάμπλο Κουέβας, πέρασε στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στο Αμβούργο και δείχνει να βρίσκει ρυθμό ενόψει του Ρολάν Γκαρός.

Την πρόκρισή του στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Αμβούργο πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του πολύπειρου Πάμπλο Κουέβας (7-5, 6-4) και πέρασε στην τελική 8άδα του χωμάτινου τουρνουά.

Ο 22χρονος τενίστας μετά τον Ντάνιελ Εβανς, νίκησε με 2-0 σετ και τον Ουρουγουανό και δείχνει να ανεβάζει στροφές ενόψει του Ρολάν Γκαρός. Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο ο Σέρβος, Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο οποίος απέκλεισε τον Κάρεν Κατσάνοφ (6-1, 6-2).

Οι δύο τενίστες θα κοντραριστούν το μεσημέρι της Παρασκευής, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι δύο τενίστες μέχρι το 9ο game του πρώτου σετ κρατούσαν με ευκολία τα σερβίς τους. Στο 4-4 ο Στέφανος έχασε τον ρυθμό του, ο Κουέβας πίεσε, είχε 4 ευκαιρίες για μπρέικ, αλλά στο τέλος ο Ελληνας τενίστας κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του και να προηγηθεί με 5-4.

Στο 6-5 ο Ουρουγουανός σηκώθηκε από την καρέκλα του για να σερβίρει για να στείλει το σετ στο τάι μπρέικ, αλλά ο Στέφανος με μπρέικ έκανε το 7-5 και έκανε το 1-0. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο σετ, με τον Τσιτσιπά στο 5-4 να κάνει μπρέικ και με 6-4 να παίρνει τη νίκη με 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ