Σε καραντίνα η Σβιάτεκ

Σε καραντίνα η Σβιάτεκ

Η νικήτρια του φετινού Roland Garros, Ίγκα Σβιάτεκ θα παραμείνει σε οικειοθελή απομόνωση καθώς είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα, που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Η νικήτρια του φετινού Roland Garros, Ίγκα Σβιάτεκ, ανέφερε σήμερα (24/10) ότι αισθάνεται καλά ωστόσο θα παραμείνει σε καραντίνα, αφού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Ούτε εγώ ούτε τα μέλη της ομάδας μου έχουν συμπτώματα του ιού. Κάνουμε τακτικά τεστ. Θα παραμείνουμε σε καραντίνα σύμφωνα με τις τρέχουσες διαδικασίες», δήλωσε η 19χρονη σταρ του τένις σε δημοσίευσή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Με νωπές ακόμη τις δάφνες από την κατάκτηση του γαλλικού Open νωρίτερα αυτό το μήνα και την ανάδειξή της σε εθνικό ήρωα, η Σβιάτεκ συναντήθηκε με τον Ντούντα την Παρασκευή (23/10), όταν της απονεμήθηκε ο Χρυσός Σταυρός της Αξίας για τα επιτεύγματά της στον αθλητισμό και την προώθηση της χώρας διεθνώς. Ο Πολωνός Πρόεδρος, διαγνώστηκε στη συνέχεια θετικός στον κορωνοϊό και για τον λόγο αυτό, θα παραμείνει σε καραντίνα και η Ίγκα Σβιάτεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ