Australian Open : Να υπερασπιστεί τον τίτλο ο Φέντερερ, πάει για την έκπληξη ο Τσίλιτς

Australian Open : Να υπερασπιστεί τον τίτλο ο Φέντερερ, πάει για την έκπληξη ο Τσίλιτς

Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει το πρωί της Κυριακής στις 10:30 τον Μαρίν Τσίλιτς και θέλει να διατηρήσει το στέμμα του και να φτάσει τους 20 τίτλους καριέρας σε γκραν σλαμ. Το δεύτερο τίτλο του θέλει να κατακτήσει ο Τσίλιτς.

Τελικό Australian Open έχουμε σήμερα στις 10:30, με τον Ρότζερ Φέντερερ να αντιμετωπίζει τον Μαρίν Τσίλιτς. Ο Ελβετός σούπερ σταρ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του τουρνουά που διεξάγεται στη Μελβούρνη μιας και το είχε κατακτήσει και πέρσι. Ο Κροάτης τενίστας θα παλέψει ώστε προσθέσει του τον δεύτερο τίτλο σε γκραν σλαμ, έπειτα από εκείνον στο Αμερικανικό Όπεν το 2014.

Για δέκατη φορά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο τενίστες, με τον Φέντερερ να έχει οκτώ νίκες. Η μόνη φορά που ο Κροάτης είχε κερδίσει ήταν στα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν, τη σεζόν που το κατέκτησε.

Ο Φέντερερ, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι βρίσκεται στην Μελβούρνη μόνο για τον τίτλο, αγωνίζεται για 30η φορά στην καριέρα του σε τελικό γκραν σλαμ, με μόνο στόχο το 20ο τρόπαιο και 6ο Αυστραλιανό. Σε περίπτωση που τα καταφέρει θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρόι Έμερσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ