Πάλεψε, αλλά «λύγισε» ο Τσιτσιπάς

Πάλεψε, αλλά «λύγισε» ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στο τουρνουά της Βιέννης – Επόμενος σταθμός το Παρίσι για τον Στέφανο.

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιέννης με 2-1 σετ από τον Γκριγκόρ Ντιμιτροφ (7-6 [5], 4-6, 3-6) και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στην indoor διοργάνωση που διεξάγεται στην Αυστρία.

Ο «Τσιτσιφάστ» προηγήθηκε, αλλά στη συνέχεια ο Βούλγαρος γύρισε το παιχνίδι, πήρε εκδίκηση για την ήττα στο Ρολάν Γκαρός και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Στέφανος πλέον καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ντιμιτρόφ και να στρέψει το βλέμμα του στο Paris Masters, που ξεκινάει την Δευτέρα (2/11). Ο 22χρονος τενίστας θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να λάβει μέρος στο τελευταίο Masters της φετινής σεζόν.

Η εικόνα του αγώνα:

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν με ευκολία τα σερβίς τους και έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Βούλγαρος προηγήθηκε με 2-0 και στη συνέχεια με 5-1. Ωστόσο, ο Στέφανος με έξι σερί πόντους έφερε τα πάνω κάτω και με 7-5 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Βούλγαρος μπήκε αποφασισμένος να πιέσει τον Ελληνα τενίστα και τα κατάφερε. Στο τρίτο γκέιμ είχε μπρέικ πόιντ, αλλά ο Στέφανος κατάφερε να το «σβήσει». Στο 5ο γκέιμ όμως ο Ντιμιτρόφ κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Τσιτσιπά και να προηγηθεί με 3-2. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-4 ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Ντιμιτρόφ έκανε μπρέικ και πάλι στο 5ο γκέιμ και προηγήθηκε με 3-2. Όπως και στο δεύτερο, ο Στέφανος δεν κατάφερε να κάνει μπρέικ-μπακ, με τον Βούλγαρο στο 5-3 να πετυχαίνει και νέο μπρέικ και να παίρνει το σετ με 6-3 και μαζί τη νίκη – πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ