Ζαννιάς : «Ο αυθορμητισμός του Τσιτσιπά είναι στην ανθρώπινη φύση, δεν είναι αιτία κακόπιστης κριτικής»

Ζαννιάς : «Ο αυθορμητισμός του Τσιτσιπά είναι στην ανθρώπινη φύση, δεν είναι αιτία κακόπιστης κριτικής»

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις, Σπύρος Ζαννιάς, υπερασπίστηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά, που δέχεται έντονη κριτική για μία ανάρτηση που έκανε στα social media.

Ασπίδα προστασίας στον Στέφανο Τσιτσιπά για την κριτική που δέχεται ο κορυφαίος τενίστας της χώρας μας, μετά την ανάρτησή του για δημιουργία Harrods στην Ελλάδα, ύψωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τένις, Σπύρος Ζαννιάς.

«Ο αυθορμητισμός του Στέφανου Τσιτσιπά είναι στην ανθρώπινη φύση! Δεν είναι αιτία κακόπιστης κριτικής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, για να υπάρχει κατάστημα HARRODS στην Ελλάδα δείχνει τον αυθορμητισμό του. Ο αυθορμητισμός είναι στην ανθρώπινη φύση, απελευθερώνει από το άγχος, δεν είναι παρορμητισμός ούτε και αφέλεια.

Ο Στέφανος «έβγαλε», όπως όλοι μας κατά καιρούς, μια επιθυμία του και μάλιστα πολύ κοντά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Η κριτική μας θα πρέπει να αφορά στον πραγματικά μεγάλο Αθλητή, τα αποτελέσματά του και τη στάση του στα γήπεδα.

Κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει τίποτα για τη προσωπική του ζωή. Ας δούμε πόσα παιδιά τον παρακολουθούν και μπαίνουν στα γήπεδα, ας σταθούμε στη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελληνική Σημαία και να ευχηθούμε να ακούσουμε μαζί του τον Εθνικό μας Ύμνο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ