Νίκες στο Αμπου Ντάμπι για Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Νίκες στο Αμπου Ντάμπι για Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του τουρνουά κατηγορίας WTA 500.

«Μια ανάσα» από την πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό του Όπεν που διεξάγεται στο Αμπου Ντάμπι βρίσκονται η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Και αυτό γιατί οι δύο Ελληνίδες τενίστριες ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του τουρνουά κατηγορίας WTA 500.

Η Γραμματικοπούλου νίκησε τη Λουίζα Στέφανι από τη Βραζιλία με 6-4, 1-6, 6-1 μετά από μια ώρα και 40 λεπτά αγώνα και προκρίθηκε στην επόμενη -και τελευταία- προκριματική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Πάνα Ουντβάρντι (Ουγγαρία)-Κατερίνα Μπονταρένκο (Ουκρανία) με «έπαθλο» την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η Παπαμιχαήλ, αν και έχασε το πρώτο σετ, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και κατέβαλε την αντίσταση της Ιταλίδας Φεντερίκα Ντι Σάρα με 2-6, 7-5, 6-1, μετά από αγώνα διάρκειας 2 ωρών και δέκα λεπτών. Για να προκριθεί πλέον στο κυρίως ταμπλό, η Ελληνίδα τενίστρια καλείται να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Κινέζας Ζαοσουάν Γιανγκ, η οποία επιβλήθηκε της Άνα Ντανιλίνα από το Καζακστάν με 3-6, 7-6(4), 6-4.

Υπενθυμίζεται ότι στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης συμμετέχει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία είναι νούμερο 9 και θα αντιμετωπίσει στον α΄ γύρο τη Ρωσίδα Αναστασία Ποτάποβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ