Σάκκαρη : Πότε θα παίξει με την Κενίν

Σάκκαρη : Πότε θα παίξει με την Κενίν

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Σοφία Κενίν είναι το δεύτερο στο πρόγραμμα της Δευτέρας και θα ξεκινήσει στις 10:00 ώρα Ελλάδας.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και πήρε μια σπουδαία νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στο Αμπου Ντάμπι.

Η Ελληνίδα τενίστρια στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Σοφία Κενίν, Νο.4 στον κόσμο και κάτοχο του τίτλου στο Αυστραλιανό Οπεν. Το παιχνίδι των δυο αθλητριών θα γίνει το πρωί της Δευτέρας, στις 10:00 ώρα Ελλάδας.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό του Άμπου Ντάμπι με στόχο να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα της και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά.

Το παιχνίδι της Μαρίας με την Αμερικανίδα είναι το δεύτερο στο κεντρικό κορτ και θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση του Αρίνα Σαμπαλένκα – Ελενα Ριμπάκινα. Μετά τον αγώνα της Σάκκαρη θα ακολουθήσουν οι άλλοι δύο προημιτελικοί, Μάρτα Κότσιου-Σάρα Σορίμπες Τόρμο και Βερόνια Κουντερμέτοβα – Ελίνα Σβιτόλινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ