Ο Κύργιος «έκραξε» ξανά τον Τζόκοβιτς

Ο Κύργιος «έκραξε» ξανά τον Τζόκοβιτς

Ο Κύργιος, Νο 47 στον κόσμο, επέκρινε ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ζήτησε να χαλαρώσουν τα περιοριστικά μέτρα καραντίνας για τους τενίστες που βρίσκονται στην Αυστραλία.

Ο Νικ Κύργιος συμφώνησε με όσα είπε ο Σαμ Γκροθ, επικρίνοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την επιστολή του στους διοργανωτές του αυστραλιανού Open, με την οποία τους ζητά να χαλαρώσουν τα περιοριστικά μέτρα καραντίνας για τους παίκτες.

Οι επιβάτες που έφτασαν σε τρεις πτήσεις τσάρτερ έχουν τοποθετηθεί σε σκληρή καραντίνα, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων των 70 παικτών που δεν μπορούν να προπονηθούν έξω από τα δωμάτιά τους για 14 ημέρες, πριν από το πρώτο Grand Slam του έτους που ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου.

Ένας ισπανικός ιστότοπος για το τένις έγραψε ότι ο Τζόκοβιτς με επιστολή του στον επικεφαλής του τένις στην Αυστραλία, Κρεγκ Τίλεϊ, θέτει μια λίστα με «απαιτήσεις», ζητώντας μειωμένες περιόδους απομόνωσης και μετακίνηση παικτών σε «ιδιωτικά σπίτια με γήπεδα τένις».

Ο Κύργιος, Νο 47 στον κόσμο, επέκρινε ξανά τον Τζόκοβιτς το 2020 για τη διοργάνωση του Adria Tour στα Βαλκάνια, όπου πολλοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων Σέρβων, προσβλήθηκαν από κορονοϊό. «Ο Τζόκοβιτς είναι ένα εργαλείο» έγραψε ο Κύργιος, 47ος στον κόσμο, στο Twitter.

Ο Τζόκοβιτς, Νο 1 στον κόσμο, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που τηρούν την υποχρεωτική καραντίνα τους στην Αδελαΐδα, πριν ταξιδέψουν στη Μελβούρνη για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος δημιούργησε πέρυσι την επαγγελματική ένωση παικτών τένις (PTPA), αφού παραιτήθηκε ως επικεφαλής του συμβουλίου παικτών της ATP, προσπαθεί να κερδίσει δημοτικότητα, όπως δήλωσε ο Αυστραλός Γκροθ. «Είναι σοβαρός; Είναι μια εγωιστική πολιτική κίνηση για να κερδίσει δημοτικότητα» έγραψε στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το να προτείνουμε στους παίκτες να έχουν μικρότερη καραντίνα δεν είναι μόνο γελοίο, είναι προσβλητικό για τους Αυστραλούς που έπρεπε να το υπομείνουν. Τι νόμιζε ότι θα συνέβαινε; Αυτός (ο πρωθυπουργός της Βικτώριας) ο Νταν Έντριους θα έλεγε: «σίγουρα Νόβακ, ό,τι θέλετε»; πρόσθεσε ο Γκροθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ