Μπάρτι : «Πρόκληση για μένα το Αυστραλιανό Open»

Μπάρτι : «Πρόκληση για μένα το Αυστραλιανό Open»

Η Άσλεϊ Μπάρτι μίλησε για τη συμμετοχή της στο Australian Open τονίζοντας πως είναι πρόκληση για εκείνη να κατακτήσει το Grand Slam που διοργανώνει η χώρα της.

Η Ασλεϊ Μπάρτι ανυπομονεί να επιστρέψει στον ανταγωνισμό κορυφαίου επιπέδου και ειδικότερα στο Australian Open, που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα της, από τις 8 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, η Αυστραλή επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, δεν προβληματίζεται από το γεγονός πως οι συμπατριώτες της, περιμένουν από αυτήν να… κρατήσει το τρόπαιο του περίφημου Grand Slam, στην Αυστραλία, για πρώτη φορά μετά από 43 χρόνια και τον θρίαμβο της Κριστίν Ο’Νιλ το 1978.

Αναλυτικά όσα είπε η Άσλεϊ Μπάρτι:

«Μπορούν να σκεφθούν ό,τι τους αρέσει. Εάν περιμένουν να κατακτήσω το τουρνουά, τότε αυτές είναι οι προσδοκίες τους. Η δική μου προσδοκία, δεν είναι αυτή, προς το παρόν. Θέλω να κάνω τα σωστά πράγματα από την αρχή, από τον πρώτο αγώνα. Εάν αυτό αποδειχθεί αρκετά καλό, καλώς. Κι εάν δεν είναι, δεν σημαίνει κάτι.

Προφανώς, δεν έχω παίξει τένις υψηλού ανταγωνισμού εδώ και έναν χρόνο, οπότε πρόκειται να είναι μια πρόκληση, αλλά ξέρω επίσης, ότι ελπίζω και πάλι πως θα είναι μια μεγάλη σεζόν και δεν χρειάζεται να πανικοβληθώ εάν δεν έχω το τέλειο ξεκίνημα. Θα προσπαθήσω απλώς να κάνω το καλύτερο που μπορώ και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Νιώθω έτοιμη και απλά ανυπομονώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ