Τσιτσιπάς : «Όταν σκέφτηκα ότι πρέπει να πολεμήσω κατάφερα να πάρω τη νίκη»

Τσιτσιπάς : «Όταν σκέφτηκα ότι πρέπει να πολεμήσω κατάφερα να πάρω τη νίκη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Γκερασίμοφ, τονίζοντας πως μόλις άλλαξε τον τρόπο σκέψης του μπόρεσε να επικρατήσει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε χθες να νικήσει 7-6 (4), 7-5 τον Λευκορώσο Εγκορ Γκερασίμοφ στο τουρνουά ABN AMRO του Ρότερνταμ και αύριο θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάζ.

«Έπρεπε να παίξω πιο σταθερά και επίσης αυτό που βελτίωσα ήταν η ταχύτητα στις μπάλες μου. Ο αντίπαλός μου είχε ένα συμπαγές παιχνίδι, δεν έκανε λάθη οπότε ήταν δύσκολο», δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά τον αγώνα.

«Νομίζω ότι μόλις έβαλα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να πολεμήσω και δεν μπορούσα να θεωρήσω τη νίκη ως δεδομένη, τα πράγματα άλλαξαν», πρόσθεσε. O Τσιτσιπάς αγωνίζεται επίσης στα διπλά στο Ρότερνταμ, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο.

«Ήταν ένα όνειρό μου. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να παίξω μαζί του. Κάναμε το ντεμπούτο μας σε Grand Slam πριν από ένα μήνα στο Australian Open, και είναι η καλύτερη ανάμνηση της ζωής μου», είπε.

Με τον Πολωνό Χουρκάζ, που θα αντιμετωπίσει αύριο, έχει αγωνιστεί ήδη έξι φορές στο παρελθόν, νικώντας τις πέντε από αυτές. «Εχω παίξει αρκετές φορές μαζί του στο παρελθόν. Είναι ένας εξαιρετικός αντίπαλος και πάντα με κάνει να περνάω δύσκολα. Το επόμενο ματς είναι μία πρόκληση, είναι ένα σταθερός και καλός παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ