Μεντβέντεφ : «Ο Τζόκοβιτς μπορεί να φτάσει τις 400 εβδομάδες στο Νο 1»

Μεντβέντεφ : «Ο Τζόκοβιτς μπορεί να φτάσει τις 400 εβδομάδες στο Νο 1»

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ έστειλε μήνυμα προς τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Την άποψη ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να επεκτείνει το ρεκόρ της παραμονής στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στις 400 εβδομάδες εξέφρασε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος τη Δευτέρα θα «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Ο 33χρονος Σέρβος, ο οποίος πανηγύρισε στο Όπεν Αυστραλίας την κατάκτηση του 18ου τίτλου σε τουρνουά γκραν σλαμ στην καριέρα του, «έκλεψε» στις 8 Μαρτίου από τον Ρότζερ Φέντερερ το σχετικό ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε τον σπουδαίο Ελβετό παραμένοντας στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για 311η εβδομάδα.

«Πρώτα απ’ όλα, είναι ένα απίστευτο επίτευγμα» δήλωσε ο Ρώσος τενίστας, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, και συνέχισε: «Νομίζω ότι στον κόσμο του τένις μιλάμε για γκραν σλαμ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όμως, αυτή είναι επίσης μια μικρή διοργάνωση, είμαι σίγουρος ότι είναι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο έχει παίξει, είναι σίγουρα ικανός να φτάσει τις 400 εβδομάδες. Θα προσπαθήσουμε να μην τον αφήσουμε να το κάνει αυτό. Δεν κατάφερα να κάνω κάτι στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Κανείς δεν πρόκειται να τον διευκολύνει, αυτός θα πρέπει να το κερδίσει μόνος του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ