Σάκκαρη : «Η Πέγκουλα παίζει το καλύτερο τένις της, αλλά δεν με φοβίζει»

Σάκκαρη : «Η Πέγκουλα παίζει το καλύτερο τένις της, αλλά δεν με φοβίζει»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την επόμενη αντίπαλο της.

Την Τζέσικα Πέγκουλα θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη, αλλά όπως τόνισε δεν τη φοβάται. Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε ότι δοκίμασε κάποια νέα πράγματα στο παιχνίδι της και αποδίδουν.

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη:

«Δοκιμάζω καινούργια πράγματα και βγαίνει σε καλό. Ξέρεις το ταπεραμέντο και τον χαρακτήρα μου, δεν μου πάει να είμαι το αντίθετο, από ό,τι φαίνεται, δηλαδή να είμαι ήρεμη μέσα στο γήπεδο!».

Για το αν προτιμά να αρχίζει με εύκολους ή δύσκολους αντιπάλους τη διοργάνωση: «Όχι! Επειδή αύριο πρέπει να ξαναπαίξω, όσο λιγότερο χρόνο περάσω στο γήπεδο και λιγότερη ενέργεια καταναλώνω, τόσο το καλύτερο για τους επόμενους αγώνες. Δεν είναι ότι κουράζομαι, αλλά όση περισσότερη ενέργεια καταναλώνεις, τόσο δυσκολότεροι θα είναι οι επόμενοι γύροι. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που και τα δύο ματς ήταν σύντομα!».

Για το αν ανησύχησε επειδή δεν ήξερε την αντίπαλο της: «Με ανησυχούσε λίγο το ότι δεν την ήξερα (τη Σαμσόνοβα), δεν την είχα δει ποτέ με προσοχή να παίζει. Πάντα δίνω χρόνο στον εαυτό μου, ένα-δύο γκέιμ, να δω πώς σερβίρει, τι κάνει, πώς χτυπάει. Ήταν μεγάλη βοήθεια το ότι έκανα μπρέικ στο πρώτο γκέιμ. Πάντα το άγνωστο είναι πιο δύσκολο».

Για το επόμενο παιχνίδι της με την Πέγκουλα: «Παίζει το καλύτερό της τένις, αλλά δεν θέλω να ξεχνάω ότι κι εγώ παίζω πάρα πολύ καλά. Το ότι παίζει εκείνη καλά, λοιπόν, δεν σημαίνει κάτι. Πιστεύω στις δυνατότητές μου, έχει ζέστη εδώ και αυτό μου πάει περισσότερο από κάθε άλλη παίκτρια. Υπάρχουν πολλά θετικά από τη μεριά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ